Blog Archives

Hovenier Veenendaal

Uw hovenier voor Veenendaal is Hoveniersbedrijf Schreuders uit Echteld voor aanleg, onderhoud, advies, vijveraanleg en sierbestrating.
more info Comments are closed

Natuurlijke schuttingen / afscheidingen

Natuurlijke Schuttingen Arends natuurlijk heeft een ruim assortiment schuttingen, vervaardigd uit wilgentenen, boomschors en heide. Deze schuttingen geven een rustige en natuurlijke uitstraling mee aan uw tuin. Een kijkje in ons assortiment… Wilgenrollen Wilgenrollen 1 stengel dik (ca. 1,2 cm) verbonden met een verzonken staaldraad. Afmetingen van 175 x 200 cm tot 200 x 300 cm. Rietrollen Rietrollen (ca. 1,5 cm) gevlochten met verzonken staaldraad of perlondraad. Afmetingen van 100 x 200 cm tot 200 x 600 cm. Heidematten Heidematten (ca. 1,2 cm) verbonden met verzonken staaldraad. Afmetingen van 100 x 500 cm tot 200 x 500 cm. Boomschorsrollen Duurzame dubbele stroken boomschors verbonden met geplastificeerd staaldraad. Afmetingen 175 x 300 cm en 200 x 300 cm. Bevestigingsmiddelen Om de natuurlijke schuttingen juiste te kunnen bevestigen kunnen wij u de juiste bevestigingsmaterialen leveren. De natuurlijke schuttingen worden doorgaans met staaldraad bevestigd aan een gaas-mat. Die weer met klemmetjes bevestigd is.
more info No comments

Tuinarchitect particulier Betuwe, Echteld, Lienden, Tiel, Midden Nederland

Tuinarchitect voor de particulier in de Betuwe, Echteld, Lienden, Tiel, Midden Nederland Leuke idee├źn, maar komt u er niet uit met uw ontwerp of heeft u moeite met bepalen van de ruimtelijke uitgangspunten, de verschillende functies van de tuin of met het samenvoegen van alle eisen en wensen? Op zoek naar een creatieve oplossing voor die schaduwplek? Hoveniersbedrijf Schreuders kan uw tuin ontwerpen en zet alle zaken die spelen graag met u op een rijtje, zodat u heldere keuzes kunt maken en met een tot in de puntjes kloppend tuinontwerp aan de slag gaat..
more info No comments