Gladheidbestrijding

Inmiddels is de kou Nederland al ingetrokken. Het kwik op de thermostaat daalt. Iedereen draagt alweer een dikke jas en handschoenen. Een winter met donkere korte dagen en ijskou. Een winter met sneeuw. Sneeuw zorgt voor een sfeervolle uitstraling passend bij de winter. Kinderen spelen gezellig buiten, maken sneeuwpoppen en houden een sneeuwballen gevecht.
Echter heeft sneeuw ook een keerzijde. Sneeuw kan vele ongemakkelijke situaties veroorzaken. Door onnodige gladheid ontstaan schades en botbreuken. Spiegelgladde terreinen zorgen voor problemen en ook trottoirs en bedrijfsterreinen worden gevaarlijke risico parcours. Vrachtwagens die de laad- en loszones niet kunnen bereiken. Klanten die uitglijden. Veiligheid is plots eerste prioriteit. Kortom allemaal zaken die handenvol geld kosten en het productieproces kunnen schaden.
Vele situaties en ergernissen zullen herkenbaar zijn voor iedereen.

Wij bieden hiervoor de uitkomst. Wij houden uw terrein de gehele winter sneeuw vrij, waardoor u zich kan richten op de normale prioriteiten. Sneeuw, ijs en ijzel, onze klanten zullen daar geen last meer van hoeven te hebben. Op deze manier kunnen onze klanten weer genieten van alle mooie dingen die sneeuw ook kan bieden
Om de kwaliteit van onze sneeuwschuif service te garanderen maken we gebruik van professioneel materiaal. We maken gebruik van compact, maar efficiënt materiaal. Dit maakt ons inzetbaar voor elk oppervlak van trottoirs tot complete parkeerterreinen.

Nog één keer de voordelen van onze sneeuwploeg:

  • Compact en efficiënt materiaal maakt onze service geschikt voor elke oppervlakte
  • Uw bedrijvigheid zal geen invloed meer hebben van sneeuw
  • Een representatieve uitstraling van een verzorgd terrein
  • Aanzienlijk minder kans op ongevallen en schades

Wij werken meestal op basis van een abonnement. Daarbij word een vast bedrag afgesproken voor het hele sneeuw seizoen. En komen wij op elke sneeuwdag uw terrein schoonmaken. In geval van sterke sneeuwval zelfs 2x per dag.
Ook is het mogelijk om op oproep basis te komen, dit gaat in volgorde van aanvraag opdracht.

Ons werkgebied ligt in: Utecht/Arnhem/Tiel/Gelderland/Rivierenland en alle omliggende plaatsen.

Voor elke klant maken wij een gratis en vrijblijvende offerte. We komen graag ter plaatse wat uw wensen zijn en voorzien u graag van een offerte op maat. Zo weet u altijd waar u aan toe bent en hoeveel u betaald. Wel zo eerlijk, toch?