Blog Archives

Stratenmaker in Utrecht

Stratenmaker in Utrecht, Hoveniersbedrijf Schreuders Echteld – Betuwe Stenen heb je in alle soorten en maten, van natuursteen tot gebakken, niks staat ons in de weg! We maken alles naar wens voor uw droomtuin..
more info No comments

Stratenmaker in Veenendaal

Stratenmaker in Veenendaal, Hoveniersbedrijf Schreuders Echteld – Betuwe Stenen heb je in alle soorten en maten, van natuursteen tot gebakken, niks staat ons in de weg! We maken alles naar wens voor uw droomtuin..
more info No comments

Aanleg voor schoolpleinen

Hoveniersbedrijf Schreuders is gespecialiseerd in het aanleggen van schoolpleinen. Bij het aanleggen van schoolpleinen en speeltuinen komt meer kijken dan alleen bestrating, ook moet er gekeken worden of het kindvriendelijk is. Vandaar dat er meestal gekozen wordt voor een strak plein. Hierbij moet u denken aan (rubberen)tegels/gras en wat de meeste schoolpleinen hebben een zandbak. Ook worden er speeltoestellen geplaatst welke wij uiteraard ook kunnen leveren en plaatsen. Vaak wordt er onder speeltoestellen gebruik gemaakt van straatwerk met demping. Kortom: Bij het aanleggen van een schoolplein komt dus veel kijken.  Ook Veiligheid speelt natuurlijk een grote rol op schoolpleinen, Denk hierbij aan verzakt straatwerk. Natuurlijk kunnen wij ook dit oplossen door of het schoolplein opnieuw op te hogen of delen daarvan. Voor het aanleggen van beplanting, bomen, hagen en hekwerken kunt u ook bij ons terecht! Tevens bieden wij onderhoudscontracten voor schooltuinen aan. Voor het onderhouden van uw schooltuin kunt.
more info No comments

Stratenmaker Tiel

Stratenmaker in Tiel, Hoveniersbedrijf Schreuders Echteld – Betuwe Stenen heb je in alle soorten en maten, van natuursteen tot gebakken, niks staat ons in de weg! We maken alles naar wens voor uw droomtuin..
more info No comments